test

Sådan passer du på din Babboe i vinterperioden

Babboe_curve_ladcykel_vinter

Det flotte billede er lånt og taget af @isakuukaudet

Vinterguiden til dig som ikke kan undvære din Babboe i vintertiden.

Skal du også fra A til B med din Babboe i vinteråret, så er det vigtigt at pleje og forkæle den da kulde, slud og regn ikke er det mest optimale for den. Vi har derfor samlet en guide til hvordan du kan holde din Babboe kørende i den kolde tid ❄️

TIP 1. Vask gerne din Babboe en gang om ugen for snavs og skidt, den får samlet en god del på diverse ture.

TIP 2. Hold kæde og tandhjul rene, så fungerer de optimalt

TIP 3. Hvis du gerne vil give din Babboe en ekstra grundig vask, så kan du rense gearsystemet med varmt vand – så er den så god som ny! Det er vigtigt at du husker at smøre det ind i olie efterfølgende.

TIP 4. Det her er mere et generelt tip, HUSK OLIE. Efter hver vask skal din Babboe altid have lidt smørelse, ligesom vores krop, så skal din Babboe også have lidt fugt.
 

Følger du disse 4 simple tips, så kan din Babboe holde hele vinteren igennem uden problemer. Og vi må da også indrømme at selvom det er koldt, så er der bare en charme over at køre rundt i vintertiden – altså når det hverken sner eller regner.

HUSK OGSÅ!

Vi er jo i den kolde og mørke tid, så derfor får du også lige et par huskeregler til når du skal ud og cykle
 

  • Husk, husk, husk lygter! Vi kan ikke sige det nok, det er SÅ vigtigt! Husk at få tændt dine lygter inden du suser afsted

  • Tag evt. gerne selv reflekser på, så du gør dig mere synlig på vejen

  • Tag afsted i god tid – det er bedst at cykle i god tid, især i den kolde og glatte tid.

  • For at få et bedre greb på vejen, kan du evt. tage en smule luft ud af dækkene. (Men ikke for meget da dette vil øge risikoen for punkteringer)

  • Undgå alt for skarpe sving, men det er vi sikre på du er vant til

  • Hold afstand og fokus! Dette skal du selvfølgelig altid, men her er en lille påmindelse alligevel

  • Parker din Babboe et tørt sted, garage, skur eller lignende. Det har den bedst af. Du kan evt. investere i en regngarage.

  • HUSK CYKELHJELM!! Det gør du selvfølgelig altid, men nogen skal lige huskes på det.

 

Det var alle vores tips og tricks til at have nogle gode og sikre cykelture i vintertiden! Vi håber at du kunne bruge nogle af dem. Hvis du står og skulle mangle olie, vask eller en regngarage så kan du finde det her. Vi har også et lækkert sæt med ALT hvad du skal bruge for at holde din Babboe i top form, det kan du finde lige her.