test
Navigeren

Bliv ambassadør for Try my Babboe og del din ladcykelglæde med andre ligesindet familier!Vil du også være Babboe ambassadør?

Er I også helt vilde med jeres Babboe? Og har I lyst til at dele jeres oplevelser med andre familier? Som Babboe Ambassadør for I muligheden for at hjælpe andre familier i jagten på den helt rigtige Babboe ladcykel.

Som Ambassadør stiller I jeres Babboe ladcykel til rådighed, så andre familier kan komme forbi til en prøvetur. På denne måde kan I give jeres oplevelser og anbefalinger videre til andre familier, og I optjener Babboe point for hver prøvetur I arrangerer!

Jeres Babboe point kan I indløse til sjove oplevelser med familien bl.a. indgangsbilletter til forlystelsesparker, legeland eller gavekort til gavekortet.dk - så der er noget for hele familien! Ansøg og registrer jeres Babboe ladcykel her, så kontakter vi jer.

Når I bliver accepteret som Babboe Ambassadør sørger vi for at jeres Babboe er toptunet og ambassdør-certificeret med et servicetjek.

Samtidig sender vi en Ambassadør-pakke til jer med al nødvendig information og flot ambassadørmateriale + en LØBELADCYKEL til børnene.

*Bemærk: Da vi gerne vil præsentere de nyeste Babboe modeller må jeres Babboe ladcykel max være 1,5 år gammel ved registrering*

Er du interesseret i at blive ambassadør så skriv en email til os med dine kontaktinformationer samt informationer omkring din Babboe ladcykel: Babboe type, købsår, farve, etc. Eller klik jer direkte videre til vores social media sign-up side. Her kan I indtaste de nødvendige oplysninger og skrive jer op.

Klik på nedenstående knap og send os en email idag eller skriv dig op med det samme

Send os en email

Skriv dig op via Facebook
Kunne du tænke dig en prøvetur?

Er du interesseret I Babboe ladcykler, og kunne du godt tænke dig en prøvetur på en af ladcyklerne? Sådan kontakter du en ambassadør

  • Trin 1
    Vælg jeres favorit Babboe model og klik ind på TrymyBabboe.dk. Her kan du søge efter ambassadører i dit nærområde.

  • Trin 2
    Opret en profil og tag kontakt. Du kan aftale tid og sted for en prøvetur.

  • Trin 3
    Prøvekør en Babboe hos ambassadøren. Sammen med ambassadøren kan du prøvekøre ladcykelen og få svar på alle dine spørgsmål og høre mere om ambassadørens Babboe erfaringer.


Send os en email