test
Navigeren

Det kan du bruge dine point til

Her på siden kan I se hvad I kan bruge jeres Babboe point til. Måske noget nyt tilbehør til jeres ladcykel, eller måske en af de 1000 andre muligheder - der er nok at vælge i mellem.

GAVEKORT TIL GAVEKORTET.DK PÅ 100KR.eller

GAVEKORT TIL BABBOE.DK PÅ 200 KR.Sådan! Jeres første fremvisninger er i hus, og I er nok ved at vende jer til at være Babboe Ambassadører. Hvis I vil indløse jeres Babboe point allerede, kan I gøre det her - og I kan vælge mellem to forskellige præmier. Hvis I har lyst kan I også vente med at indløse jeres point og få endnu større præmier!

GAVEKORT TIL GAVEKORTET.DK PÅ 200 KR.eller

GAVEKORT TIL BABBOE.DK PÅ 400 KR.
Tillykke med de 10 point - godt klaret! For 10 point kan I vælge mellem 2 forskellige præmier: 200 kr. gavekort til gavekortet.dk hvor I kan vælge mellem flere tusinde forskellige butikker og netbutikker. Eller et gavekort på 400 kr. til Babboe.dk. Her kan I få fyldt op på det nyeste og lækreste tilbehør til jeres ladcykel.

GAVEKORT TIL EN VÆRDI AF 300 KR. TIL GAVEKORTET.DK
+
2 x biografbilletter til Nordisk Film BioELLER

GAVEKORT TIL EN VÆRDI AF 600 KR. TIL BABBOE.DK
+
2 x biografbilletter til Nordisk Film Bio


15 Babboe point - godt klaret! Forkæl familien med noget lækkert fra en af gavekortet.dk's flere tusinde tilbud, og forkæl far og mor med en romantisk tur i biffen.


GAVEKORT TIL EN VÆRDI AF 500KR. TIL GAVEKORTET.DK
+
4 x biografbilletter Nordisk Film BioELLER

GAVEKORT TIL EN VÆRDI AF 1.000 KR. TIL BABBOE.DK
+
4 x biografbilletter til Nordisk Film Bio


20 Babboe point - flot klaret! Nu kan hele familien blive forkælet med en tur i biffen OG masser af fede ting fra enten gavekortet.dk eller Babboe.dk.