test
Navigeren

Tilbehørspakkerne

Selvom jeres Babboe ladcykel allerede er fyldt med tilbehør som kaleche, bænke, seler og meget andet, så er det alligevel meget rart med noget ekstra.

På denne side har vi samlet de mest populære tilbehørs produkter i forskellige familie pakker. Her kan du finde noget til enhver smag og behov - og så kan I også spare penge! Vi har delt vores tilbehørs/familiepakker op i 3 pakker.


Cruiser-pakken
Her får I en af de smarte babylifte. Liften passer til børn i størrelsen 2 - 8 eller 8 - 18 mdr. og fås I flere forskellige varianter. I får den klassiske og meget holdbare ABUS 98series kædelås. Selvom at jeres ladyckel bliver leveret med en allerede forsikringsgodkendt cykellås, så er det godt med en ekstra tyverisikring. Er vejret ikke med jer får I en flot Babboe børneponcho med! Og hvis vejret er helt slemt kan I blive indenfor og lege med den helt vildt flotte Babboe Mini løbeladcykel, der også følger med!


Den populære
Den populære er spækket med alt hvad I har brug for, for at komme rigtig behageligt på tur. Når den danske sommer rigtig melder sig kan I hejse det flotte Babboe solsejl. Så sidder børnene dejligt i skyggen og har et fantastisk udsyn. Med Babboe hynderne får de ikke ondt i numsen, og hynderne kan fås i flere forskellige designs. Antislipmåtten sørger for at der er ingen slinger i valsen. Mobilholderen sørger for at I altid er på rette kurs når I suser gennem byen.


Den sikre
Med Den sikre pakke får I alt hvad jeres ladcykel har brug for, for at holde sig sund og stærk. Det praktiske og smarte regndækken sørger for at holde regnen ude af ladkassen. Den kraftige ABUS City Chain 1060 sørger for at holde selv de værste cykeltyve af vejen. Babboe Buddy GPS sørger for at I altid kan finde jeres Babboe. Og den regntætte garage sørger for at holde jeres Babboe tør og sikker når den er parkeret. Med i denne pakke får I også en kædeolie, en BIO vask. Så er I klar til eventyr!