Hjemmeservice
Hjemmeservice

Hjemmeservice 2 mdr.

Det første serviceeftersyn er også kendt som det vigtigste! Vores servicemekaniker kommer ud til jeres adresse, og efterser jeres Babboe.

OBS!: I flere områder hentes og bringes ladcyklen til mekanikerens eget værkstedsadresse. Det afhænger af postnummer og vejr og vind. Ofte sker et service i de tilfælde fra dag til dag, men med forbehold for flere dage.

Advisering og aftale sker for så vidt mulig på forhånd. I visse få postnumre og i visse tilfælde forbeholder vi os retten til IKKE tilbyde hjemmeservice. Advisering og kreditering vil ske efterfølgende. Hjemmeservice tilbydes kun til land- og brofaste dele af Danmark.

Det første serviceeftersyn består af:

  • Efterspænding af bolte og krank
  • Justering af gear
  • Smøring og efterspænding af kæde
  • Justering af bremser
  • Tjek af egerService

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Info

Hos Babboe har I muligheden for at bestille et hjemmeservice. Vi ved at jeres Babboe ladcykel ofte bliver brugt til den daglige transport, til og fra arbejde, skole og institution. Derfor kan det være besværligt at undvære jeres Babboe i flere dage, når der skal laves service på den. Derfor tilbyder vi 'hjemmeservice'. Vores servicemekaniker kontakter jer, og aftaler tid og sted. Jeres ladcykel bliver smurt og efterspændt, når - og hvornår det passer jer.


Udføres på valgfri adresse i Danmark (dog kun brofaste øer).

Bemærk venligst: I visse få postnumre og visse tilfælde hentes og bringes ladcyklen til mekanikerens eget værkstedsadresse. Ofte fra dag til dag, men med forbehold for flere dage. Advisering og aftale sker altid på forhånd.

I visse få postnumre og visse tilfælde forbeholder vi os retten til ikke tilbyde hjemmeservice. Advisering og kreditering vil ske efterfølgende.


Hjemmeservice tilbydes kun til land- og brofaste dele af Danmark.Tilbydes kun til kunder, der har købt ladcyklen hos Babboe.dk
Evt. brug af reservedele ikke omfattet af garanti er ikke inklusive i prisen.
Udføres på valgfri adresse i Danmark (dog kun brofaste øer). Tilbydes kun til kunder, der har købt ladcyklen hos Babboe.dk Evt. brug af reservedele ikke omfattet af garanti er ikke inklusive i prisen.