Babylift 2 - 8 mdr.
Babylift 2 - 8 mdr.
Babylift 2 - 8 mdr.
Babylift 2 - 8 mdr.

Babylift 2 - 8 mdr. Babboe

Den idelle og meget komfortable måde at transportere de mindste i familien. Den bløde babylift i imiteret fåreuld sikrer at jeres børn sidder godt og behageligt i ladcyklen. OBS hovedstøtten er ekstra tilkøb.

Babboe Børnelift Comfort er jeres perfekte børnelift hvis børnene skal forkæles. Materialet er ekstremt blødt i et fåreskinds look. Børneliften passer til børn fra 2 mdr til 8 mdr. OBS! Liften leveres uden hovedstøtte.
Comfort 2 - 8 mdr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Info

Til forskel fra Babboe børnelift 8 - 18 mdr. er denne babylift beregnet til de mindre børn i alderen 2 - 8 måneder. Forskellen på disse 2 modeller er hældningen på ryggen. Denne babylift hælder betydeligt mere, så de små ligger mere ned. Babyliften passer stadig i bænken på jeres ladcykel, men den rager længere ud, så der ikke er så meget plads på bænken overfor. Men med lidt god vilje kan der stadig være plads til 4 børn.

Vi anbefaler på det kraftigeste at ALLE baby/børnelifte bliver monteret på bænken tættest på styret, ligesom det er vist på billederne. Ligeledes anbefales det at liften bliver monteret i højre side af jeres Babboe ladcykel. Dette er ift. jeres sikkerhed og andre cyklister på cykelstien.

Montering

Til alle vores lifte følger der et universal monteringskit med, så liften kan fastmonteres i jeres ladcykel. Monteringen kræver en smule snilde og at I borer 2 små huller i jeres ladcykel. 1 hul i ryglænet og 1 hul i bænken.