Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm
Voksen hjelm

Voksen hjelm Abus

Vi fører Abus cykelhjelme til børn i flere forskellige sjove designs, til både piger og til drenge, så cykelhjelmen bliver forbundet med noget sjovt og farverigt. Vores børnehjelme fås i flere forskellige farver og med sjove motiver, såsom søde sommerfugle og seje rumskibe. Alle disse hjelme opfylder naturligvis sikkerhedskravende til cykelhjelme (CE-norm 1078) og er blevet godkendt efter påkrævet standard. Hjelmene har sågar fluenet, samt en blød og behagelig pude, på undersiden af hagespændet.

Bestseller og godkendt begynderhjelm fra Abus - flere friske designs.
Voksen hjelm

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Info

Det er ikke nok bare at give børnene hjelm på. Som forældre er det vigtigt at være et ordenligt forbillede og sende de rigtige signalerne og vi er derfor glade for, at kunne tilbyde både børnecykelhjelme, såvel som voksencykelhjelme, så hele familien er sikkert udrustet til cykelturen.

Montering

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078). Indbygget fluenet. Hagespænde med enkel betjening og inklusive en blød pude på undersiden, så den er behagelig at have på. Godkendt hos TÜV, som er en af Europas største testinstitutter.