98-series
98-series

98-series Abus

Skal I være ekstra sikre på at der ikke er nogen der løber med jeres Babboe? Så er en Abus kædelås lige noget for jer!

Ekstra stærk kædelås fra ABUS. - LEVEL 11! Høj styrke kombineret med nem betjening. Godkendt cykellås - Varefakta testet. Husk alle vores cykler leveres i forvejen med en forsikringsgodkendt fastmonteret lås, så en ekstra kædelås er for den ekstra sikkerhed.
ABUS Kædelås

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Info

Hvis jeres cykel skal sikres mod tyveri, når den holder parkeret, er det allersikreste valg at anskaffe en kædelås. Abus kædelåse er nogle af de absolut bedste på markedet, hvorfor det er nogle af de låse, vi sælger allerflest af. Abus kædelåse findes i flere udgaver, hvor den absolut bedste er Abus 1060 City Chain X-Plus kædelåsen, som vi varmt kan anbefale til de af vore kunder, der ønsker sig den ekstra sikkerhed mod tyveri, som en solid kædelås kan give. I skal huske på, at alle Babboe ladcykler leveres med en forsikringsgodkendt fastmonterede, hvorfor et eventuelt tilkøb af Abus kædelåse anbefales til dem, der ønsker ekstra sikkerhed.

Montering

Er man i besiddelse af en ekstra dyr cykel, bor man et udsat sted, eller er man bare interesseret i at kunne sove godt om natten, velvidende at ens cykel også står trygt og sikkert når man vågner, så vil en solid cykel kædelås fra Abus være et fremragende valg. Vi fører flere forskellige modeller af Abus kædelåse, blandt andet Abus 1060 City Chain X-Plus og Abus 8900 Lonus kædelås (sikring 9), der begge er kendte for deres pålidelighed, samt deres skarpe pris. Med disse låse får du en usædvanlig høj styrke og en nem betjening, og begge disse typer er naturligvis