Navigeren

Service og vedligehold af jeres Babboe

Alle Babboe ladcykler består udelukkende af kvalitetsdele, men selv kvalitetsdele har brug for at blive smurt engang i mellem. Hvis I vil holde jeres ladcykel kørene, er det vigtigt med et serviceeftersyn.

Køb 2. mdr service her

Babboe Service

Det første 2 måneders eftersyn

Når jeres Babboe ladcykel er omkring 2 måneder gammel, er det tid til det første eftersyn. Det kan virke lidt modsætningsfyldt at en ny ladcykel skal til service allerede når den er 2 måneder gammel, men der er en god forklaring. Når en fabrikdsny ladcykel er blevet kørt på i et stykke tid, skal egerne på cyklen strammes en smule, kæden skal strammes, boltene og kranken skal efterspændes og gearene og bremserne skal fintunes. Det er det vigtigste serviceeftersyn i hele cyklens levetid. Derfor er 2 månederseftersynet et obligatorisk eftersyn. I kan tilkøbe 2 månederseftersynet sammen med jeres ladcykel og her. Hvis I bor nær en cykel mekaniker kan I også få ham/hun til at udføre serviceeftersynet. 

Hvem kan servicere jeres Babboe

Babboe ladcyklerne ikke svære at lave service på. Det elektriske system er lukket og vedligeholdelsesfrit. Ud over det elektriske system består ladcyklen af traditionelle kvalitets-cykeldele der gør at enhver cykelmekaniker vil være glad for at lave service på jeres Babboe. 

Bemærk, der kan kun bestilles service til Babboe ladcykler der er købt hos Babboe.dk eller Familyrider.dk

 

 

 

Køb 2. mdr service her