Kom og prøv en Babboe ladcykel

Vi ved at det kan være en svær beslutning når man skal vælge hvilken Babboe der skal være en del af familien.Selvom en Babboe ladcykel er prisvenlig i forhold til vores konkurrenter - så er det stadig en stor investering. Derfor er det, for de fleste, rarest at have muligheden for at prøvekøre og se Babboe ladcyklerne med egne øjne.Vi har derfor lavet samarbejder med kompetente og meget servicemindede cykelforhandlere rundt omkring i Danmark. I er derfor aldrig langt fra, at kunne se og prøve en Babboe ladcykel.

Indtil videre har vi showrooms i Odense, Slangerup og i København. OBS! Vores udstilling i Århus er lukket til medio august 2020.

Book en fremvisning i København Nordhavn

Vil I prøvekøre en Babboe ladcykel inden I træffer den endelige beslutning? Klik på linket nedenunder og book en tid online, nemt og sikkert.

I skemaet nedenfor kan I finde adresser, telefonnummer og åbningstider for de forskellige showrooms. 

StedButikAdresseTelefonnummer
Aarhus Babboe Showroom Aarhus  Kommer medio august 2020

81 75 90 90

Odense Bikes 4 You Klokkestøbervej 27
5230 Odense M
61 60 41 03  
Slangerup

Cykel-mekanikeren.dk

Brobæksgade 12A
3550 Slangerup
71 99 29 68  
København Babboe Showroom Nordhavn

Sandkaj 7
2150 Nordhavn

81 75 90 90

Ring og aftal en tid

Har I lyst til at prøve en Babboe ladcykel, så ring venligst til jeres nærmeste showroom og aftal en tid. Det er bedst at aftale en tid, for at I ikke skal køre forgæves og for at vi kan nå at sætte en kande kaffe over.

Bemærk: Fremvisninger i Nordhavn skal bookes online

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores showrooms!