Pro Trike Babboe

Den praktiske Pro Trike er med sin store aflukkede ladkasse, meget rummelig. Med den elektriske 250W motor kommer man hurtigt igennem byen, selv med tungt læs i ladkassen. Babboe Pro Trike findes i to forskellige størrelser: Med brun kasse: 265l - Sort kasse: 300l.

  • Ladkasse op til 300l volume
  • 250W elektrisk motor
  • 100% samlet og køreklar ved levering
  • Gratis levering

Ned til: 19.995,00 kr

Leveringstid - 7 - 14 hverdage

Info

Hvorfor vælge Babboe Pro Trike?

En traditionel 3 hjulet el-ladcykel med nem op og nedstigning grundet stellets udforming. De lige linjer og kassens udformning gør det meget nemt at arrangere mange pakker og udnytte pladsen til fulde.

De store flader på ladkassen er ideelt når I skal brande jeres virksomhed som en grøn og bæredygtig virksomhed der ikke blot taler om miljøet, men faktisk tager håndgribelige tiltag for at gøre jeres logistik løsninger lidt grønnere. Babboe Pro Trike er monteret med en 250W elektrisk motor der assisterer op til 25km/t via 8 forskellige niveauer.

Babboe Pro Trike fås i to størrelser: Med brun/træfarvet ladkasse der måler 265l - Med sort kvadratisk ladkasse der måler 300l.

  • Stor rummelig kasse på 265l eller 300l, med stor praktisk låge
  • Robust træ-ladkasse der kan låses
  • 7 Shimano gear
  • Perfekt til den lille iværksætter, eller til levering af pakker

Tag det første skridt i jeres grønne omstilling

Med en Babboe Pro Trike kan I gøre jeres logistik opgaver grønnere, nemmere og billigere. Med en volume på op til 300l kan I transportere varer til alle byens hjørner. Den elektriske motor sørger for at aflaste medarbejdere og øger rækkevidden for opgaver og afleveringer.

Grøn branding

Miljøet spiller en større rolle end nogensinde for danskerne, og mange virksomheder er allerede godt i gang med grønne omstillinger. En elektrisk ladcykel er en oplagt start på jeres grønne omstilling. Med logo og et godt budskab på ladkassen kan I gøre danskerne opmærksomme på jeres initiativer.

Specifikationer

Specifikationer

Motortype GWA - Motor monteret i ladcyklens baghjul
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 374Wh - 11,4 Ah
Samlet mål 217 x 88 x 110 cm
Kædeskærm Åben kædeskærm
Mål på ladkassen 90 x 58 x 53
Dækstørrelse 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 100kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Sort
Bremser Sram Avid mekanisk skrivebremse monteret på baghjul - Sturmey Archer tromlebremse monteret på forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Shimano 7 trins udvendig bagskifter gear
Service og garanti

Service & Garantie

Alle Babboe Pro ladcykler kan serviceres af uddannede cykelmekanikere, der kræves intet specialværktøj ved servicering.

Dog kan vi via Centaur Cargo Care tilbyde adgang til vores landsdækkende netværk af mobile og uddannede servicemekanikere, der kan komme ud på virksomhedens adresse.

På den måde kan I have fokus på det, der skal fragtes til tiden, mens vi har fokus på, at ladcyklen altid er velkørende. Det er den eneste rigtige rollefordeling.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Gå 'All-In' på den grønne omstilling. Overvejer I flere Babboe Pro ladcykler i virksomheden? Vores erhvervsafdeling Centaur Cargo er eksperter i B2B specialiseret ladcykler, og kan med garanti løfte jeres grønne omstilling til helt nye højder.

Med udgangspunkt i jeres behov for transportløsninger kan Centaur Cargo skræddersy elladcykler til jeres grønne omstilling.

Kontakt Centaur Cargo allerede i dag og hør nærmere om hvordan vi kan løfte jeres grønne omstilling