Pro e-Bike Babboe

Den 2-hjulet 'long-john' fører dig let og ubesværet rundt i alle hjørner af byen. Den robuste transportkasse, der rummer hele 350L, er produceret i et ekstra kraftfuldt kompositmateriale. Det smarte håndtag med indbygget lås gør det nemt og hurtigt at åbne for kassen.

Den stor låge sørger for optimal tilgang til gods og sørger for at I altid har et godt overblik.Kassens elegante strømlinede design, der ovenikøbet er vandtæt, sørger for at du kommer hurtigt igennem byen.

  • 350l ladkasse
  • 250W assisterende el-motor
  • Gratis levering
  • Mulighed for service på firmaadresse

Ned til: 29.990,00 kr

Leveringstid - 7 - 14 hverdage

Info

Babboe Pro Bike

En hurtig 2 hjulet ladcykel der nemt navigerer jer igennem den tætte bytrafik, selv med et fyldt lad. Den robuste ladkasse er produceret i et yderst kraftigt komposit-materiale og låget åbner smart ved styret. Med En Babboe Pro Bike kan der nemt transporteres varer rundt i den vandtætte og elegante ladkasse.

  • Stor og rummelig transporterkasse med 350l volumen
  • Robust ladkasse med kraftigt stort låg - kan låses
  • Håndteres og føles som en almindelig cykel
  • Fås med enten hvid eller sort kasse


Tag det første skridt i jeres grønne omstilling

Med en Babboe Pro Bike kan I gøre jeres logistik opgaver grønnere, nemmere og billigere. Med en volume på hele 350l kan I transportere varer til alle byens hjørner. Den elektriske motor sørger for at aflaste medarbejdere og øger rækkevidden for opgaver og afleveringer.

Grøn branding

Miljøet spiller en større rolle end nogensinde for danskerne, og mange virksomheder er allerede godt i gang med grønne omstillinger. En elektrisk ladcykel er en oplagt start på jeres grønne omstilling. Med logo på transportkassen kan I gøre danskerne opmærksomme på jeres omstilling.

Specifikationer

Specifikationer

Motortype GWA - Motor monteret i ladcyklens baghjul
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 374Wh - 11,4 Ah
Samlet mål Nej
Kædeskærm Nej
Mål på ladkassen Nej
Dækstørrelse Nej
Maksimal lasteevne for ladkassen 80kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Nej
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse - monteret på baghjul og forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Shimano 7 trins udvendig bagskifter gear
Service og garanti

Service & Garantie

Alle Babboe Pro ladcykler kan serviceres af uddannede cykelmekanikere, der kræves intet specialværktøj ved servicering.

Dog kan vi via Centaur Cargo Care tilbyde adgang til vores landsdækkende netværk af mobile og uddannede servicemekanikere, der kan komme ud på virksomhedens adresse.

På den måde kan I have fokus på det, der skal fragtes til tiden, mens vi har fokus på, at ladcyklen altid er velkørende. Det er den eneste rigtige rollefordeling.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Gå 'All-In' på den grønne omstilling. Overvejer I flere Babboe Pro ladcykler i virksomheden? Vores erhvervsafdeling Centaur Cargo er eksperter i B2B specialiseret ladcykler, og kan med garanti løfte jeres grønne omstilling til helt nye højder.

Med udgangspunkt i jeres behov for transportløsninger kan Centaur Cargo skræddersy elladcykler til jeres grønne omstilling.

Kontakt Centaur Cargo allerede i dag og hør nærmere om hvordan vi kan løfte jeres grønne omstilling