Om Babboe Ladcykler

Konceptet bag Babboe ladcykler opstod, da en gruppe Hollandske forældre i 2005 bagav sig ud på missionen om at finde den perfekte ladcykel til deres familier, men ikke kunne finde den rigtige ladcykel til deres behov. 

I stedet for give op, gik de sammen med en gruppe dygtige ingeniører, og i tæt samarbejde fik de udviklet Babboes første ladcykel: Babboe Big. Babboe Big er kulminationen af samarbejdet mellem dygtige ingeniører og de unge forældre, og deres indsigt i hvad en moderne børnefamilie har brug for i en ladcykel. 

Babboe Big bakfiets

I Danmark 

I Danmark er Babboe ladcyklen blevet et lige så stort hit som i Holland. I dag drives Babboe.dk af firmaet Scandipartner ApS der har importretten af Babboe ladcykler på det danske marked. Scandipartner ApS driver også hjemmesiden Familyrider.dk der ligeledes sælger Babboe ladcykler. Antallet af Babboe ladcykler er stærkt stigende i Danmark.


babboe verovert de wereld

Den elektriske revolution

I løbet af de sidste 5 år har der været en uovertruffen udvikling indenfor batteriteknologi og elektriske motorer. Babboe har selvfølgelig taget den blomstrende teknologi til sig, og i dag er der mange elektriske Babboe ladcykler på de danske veje. Vi har tilpasset ladcyklerne til teknologien og kan stolt sige, at el-teknologien ikke er noget vi eftermonterer på vores ladcykler, det er noget ladcyklerne er født med. 

Vores ladcykler

Efter at vores Babboe Big formåede at fange stor interesse hos mange unge familier, lancerede vi i 2010 Babboe City, vores 2 hjulede ladcykel. Slank, smidig og sporty. Babboe City var en velkommen udbyggelse af vores sortiment. Ligesom Babboe Curve, som er en opgradering af vores allerførste model, Babboe Big. Babboe Curve har smukke runde former og er udstyret med alle vores velkendte sikkerhedskomponenter.

Bakfietsen van Babboe - ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning

Babboe Service

Selvom vores Babboe ladcykler er lavet af højkvalitets-komponenter, så har jeres Babboe ladcykel alligevel godt af et service-eftersyn. Faktisk er det første serviceeftersyn, 2 månederseftersynet, det vigtigste i hele ladcyklens levetid. Derfor er det et obligatorisk serviceeftersyn. I kan enten vælge at tilkøbe eftersynet hos os, eller få jeres lokale cykelmekaniker til at udføre serviceeftersynet.

Fremtiden

Fremtiden ser lys og spændende ud! Vi nyder at se vores ladcykler i de danske gader, og vi brænder for at gøre vores ladcykler endnu bedre end de allerede er. Så har I tips eller tricks til hvordan vi bedre kan dække lige præcis jeres behov, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Gå til webshoppen>

 

Nieuwste Babboe bakfietsen