Alt om Babboe og ladcyklerne

Alt om Babboe

 

Hvad betyder 'Babboe'?

Babboe er en omskrivning af det malaysiske / indonesiske ord 'baboe' der betyder barnepige eller babysitter. Dette med den begrundelse, at Babboe hjælper dig med at transportere din familie, dine børn på en sikker og nem måde

Babboes oprindelse 

Den første Babboe ladcykel var et initiativ af en gruppe forældre, der ønskede en trehjulet ladcykel, men de eksisterende ladcykelpriser var alt for  høje. Sammen med et ingeniørfirma blev Babboe Big udviklet, hvor målet var at udvikle en praktisk ladcykel til en overkommelig pris. I marts 2007 blev de første Babboe ladcykler leveret. Udover den trehjulede Babboe Big, har sortimentet udviddet sig med e-Big, Curve, e-Curve, Curve Mountain, e-Carve, Carve Mountain, City, e-City, City Mountain, Mini, e-Mini, Mini Mountain, Transporter og Dog

Hvorfor lige Babboe? 

Udover det smukke design af Babboe ladcyklerne har Babboe udviklet ​​en lang række tricks, der gør livet nemt for dig og dine børn.

Alt om Ladcyklerne

 

Sådan cykler I på en ladcykel

Babboe 2-hjulet ladcykler

Cykling på en 2-hjulet ladcykel minder meget om at køre på en almindelig cykel, den eneste forskel er at drejningspunktet på dit forhjul er langt foran dig. Og når du cykler og stopper, skal du tage højde for vægten i kassen.

Babboe 3-hjulet ladcykler

At køre på en 3-hjulet ladcykel er noget man lige skal vende sig til, men det går hurtigt! Babboeladcyklerne er rigtig nemme at køre på, så det bliver hurtigt en leg at komme frem og tilbage

2 eller 3 hjul

Valget i mellem en 2 hjulet og 3 hjulet ladcykel er et vigtigt et, og nedenunder kan I blive lidt klogere på hvilke behov de to modeller hver især dækker.

En 2-hjulet ladcykel;

Bruges ideelt til 1 til 2 børn (også 4 børn med ekstra bænk) cykler tilsvarende en almindelig cykel, er +/- 70 cm bred, har mindre modstand med to i stedet for tre hjul, og er derfor også egnet til lange afstande.

En 3-hjulet ladcykel;

Er passende til 1 til 4 børn, er meget stabil, når du står stille og imens du cykler. Hvis dine børn har det sjovt i kassen, sidder de ikke altid stille, men det gør ikke noget i en 3-hjulet ladcykel, den 3-hjulet er +/- 88 cm bred.

Forskelle på Babboe Big & Babboe Curve

At vælge mellem en Babboe Big og Babboe Curve kan være vanskeligt. For at hjælpe dig med dette har vi listet alle forskellene. Se forskellene her

Maxi-Cosi autostolbeslag i kassen

Babboe City og Curve

Til Babboe City og Babboe Curve er der plads til et specielt Maxi-Cosi autostolbeslag, som er designet af Steco. Beslaget har god afdæmpning og passer til næsten alle typer Maxi-Cosi stole. Der er også plads til små børn (op til 4 år) på bænken.

Babboe Big

Maxi-Cosi beslaget fra Steco er specielt udviklet til Babboe City og Babboe Curve og passer derfor ikke ind i Babboe Big.

Sikkerhed

Babboe ladcyklerne er udviklet for at muliggøre sjov og sikker børnetransport til en overkommelig pris. Babboe ladcyklerne blev designet af en hollandsk ingeniørfirma, og det blev besluttet at anvende komponenter af høj kvalitet. Derudover har ladcyklen en række specifikke funktioner til fremme af sikkerheden. For at angive vigtigheden af ​​sikkerhed for Babboe har vi fået testet ladcyklerne af ​​det berømte internationale testbureau SGS og TÜV for belastning og holdbarhed.