Slim Mountain Babboe

Kom nemt og stilet rundt i byen med børnene foran dig.

COVID-19 UPDATE: VI HAR STADIG ÅBENT OG LEVERER INDENFOR 7 - 14 HVERDAGE

Hvem siger at det skal være kedeligt at komme rundt på en cykel med børn? Babboe Slim Mountain gør cykling til en leg og en perfekt måde for dig og dine børn at komme rundt på. Cyklen er ekstra smal, styrenem, stabil og nem at balancere med børnene i en lige linje foran dig – præcis som en normal cykel.

Babboe Slim Mountain har den kraftfulde Yamaha mid-drive motor med kraftsensor og Enviolo (Nuvinci) trinløse gearsystem der giver dig mulighed for nemt at tage på udflugter og langdistance-ture – perfekt til den som pendler langt.

BABBOE SLIM MOUNTAIN FÅS NU MED QUICK-RELEASE SOM STANDARD!

Er I forskellige i højden og er I flere der bruger Babboe'en? Så er det nu blevet endnu nemmere med Quick-Release på sadlen. Så kan I nemt justere højden på sadlen, uden værktøj og meget hurtigt!

Ned til: 28.995,00 kr

Levering 7-14 hverdage

Info

Babboe Slim Mountain

Babboe Slim Mountain har et ekstra smalt design. Dette gør cyklen nemmere at styre og mere stabil under turen. Børnene kan sidde foran i en lige linje, så den er nemmere at balancere. Dette gør selv den længste cykeltur det hele lidt nemmere. Grundet dens smalle design, er det nemt at cykle på gader med lidt plads og gør det er nemmere at parkere.

Yamaha motor

Oplev naturlig motor assistance med Enviolo (Nuvinci) trinløse gearsystem og den kraftfulde Yamaha mid-drive motor der selv tilpasser mængden af hjælp alt efter hvor hårdt du træder i pedalerne.

Børnene foran dig

Slim Mountain gør det lettere at være på tur og på en behagelig og sikker måde. Børnene sidder så du altid kan have et øje på dem, det gør det ikke kun sikkert men også hyggeligt – også ser det ret cool ud. Børnene kan sidde med ansigtet væk fra dig selv, mod dig selv eller med ansigterne mod hinanden, så kan de hygge sig med sammen.

Specifikationer

Specifikationer

Motortype Yamaha centermotor. Monteret ved pedalerne
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 400Wh - 11,0 Ah
Samlet mål Længde: 255 cm x Bredde: 65 cm x Højde: 110 cm
Kædeskærm Åben kædeskærm
Mål på ladkassen N/A
Dækstørrelse Schwalbe Big Apple 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 80kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Antracit
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse - monteret på baghjul og forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Enviolo 330 - Trinløs gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med kendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.