Mini Mountain Babboe

Den elektriske Mini Mountain - kompakt, praktisk og hurtig!

OBS! // Vi leverer inden for 15-20 hverdage //
På grund af ekstraordinær travlhed er vores leveringstid udvidet til ca. 15-20 hverdage. Desuden er enkelte modeller desværre udsolgt frem til ultimo juni.

Den lille, kompakte og elektriske Babboe Mini Mountain er vores nyeste medlem i Babboe familien. Lillesøsteren til vores Babboe City Mountain er blot 20cm kortere og den føles let og fleksibel at køre på.

Den lille kasse og korte design gør at den føles helt som en normal cykel, du har blot plads til meget mere. Kassen kan holde 2 små børn, så den er også praktisk. Den elektriske Yamaha center motor gør at I let kommer langt omkring, uden at få sved på panden.

BABBOE MINI MOUNTAIN FÅS NU MED QUICK-RELEASE SOM STANDARD!

Er I forskellige i højden og er I flere der bruger Babboe'en? Så er det nu blevet endnu nemmere med Quick-Release på sadlen. Så kan I nemt justere højden på sadlen, uden værktøj og meget hurtigt!

Ned til: 28.495,00 kr

Specifikationer

Specifikationer

Motortype Yamaha centermotor. Monteret ved pedalerne
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 374Wh - 11,4 Ah
Samlet mål Nej
Kædeskærm Chainglider med Nuvinci adapter
Mål på ladkassen Nej
Dækstørrelse Schwalbe Big Apple 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 80kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Antracit
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse - monteret på baghjul og forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Enviolo 330 - Trinløs gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med kendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.