E-Curve Babboe

Den moderne elektriske el-ladcykel!

Kom hurtigt og sikkert omkring med den flotte Babboe e-Curve. De afrundede former af ladkassen og stellet gør ladcyklen ekstra yndefuld. Den kraftige og trininddelte GWA motor sørger for at I kommer hurtigt afsted, uden at nogen bliver forpustet.

Husk! 100% gratis levering og ladcyklen er 100% samlet og køreklar ved ankomst.

INKLUSIV 2x bænke, 4x seler, 2x forlygter, baglygte, forsikringsgodkendt lås og stor rummelig kaleche

Ned til: 23.495,00 kr

Leveringstid 7-14 dage

Info

Babboe E-Curve

Den elegant designet Babboe E-Curve ladcykel er et pragteksemplar af en Hollandsk ladcykel.

Ladkassen på Babboe E-Curve er lagt lag på lag. Helt præcist 9 lag europæisk bøgetræ. Bøge er sammensat med kvalitetslim og gør ladkassen ekstremt holdbar.

De afrundede hjørner og den eksklusive farve på træet gør ladcyklen helt unik, og man ikke et øjeblik i tvivl om at her kommer I kørende på jeres Babboe E-Curve ladcykel.

Der er ingen smalle steder med en Babboe ladcykel. Når I modtager jeres Babboe bliver det på jeres valgte adresse. Ladcyklen bliver nemlig leveret lige til jer, med en fragtmand.

Fragtmanden kører hurtigt igen for der skal ikke hjælpes med meget, enhver Babboe ladcykel er nemlig 100% samlet ved modtagelse!

Det eneste I skal gøre er at kvittere for ladcyklen, pakke den ud af den store papkasse, og så er I klar til at trille på tur i solen.

Kalechen

Og skulle regnen kigge forbi behøver børnene ikke at blive våde, der følger nemlig en flot stor kaleche med i købet, hvor børnene kan nyde udendørslivet og den danske sommer, uden at blive gennemblødte.

Babboe E-Curve el-motor

Den eneste der har risiko for at blive våd er de voksne ved pedalerne. Men I kan hurtigt cykle i ly for regnen med den kraftige 250w motor der trækker fra baghjulet og assisterer jer op til 25km/t.

Motoren er assisterende og hjælper kun når I træder rundt i pedalerne – så kontrollen er altid jeres.

Babboe e-Curve bremser

Når I skal ned i fart igen er der monteret Tektro hydrauliske skivebremser på baghjulet og på forhjulene.

Og hvad betyder det så?

Det betyder at de bremsesystemer ladcyklen er udstyret med er kvalitets bremsesystemer der er designet til at stoppe en fyldt ladcykel, med fuld fart.

Sikkerhedstestet og godkendt

Og I behøver ikke blot at tage vores ord for det, I kan tage internationalt anerkendte og godkendte testinstitutioner TÜV og SGS ord for det.

Alle Babboe ladcykler har gennemgået omfattende tests, og Babbe E-Curve er sikkerhedstestet og godkendt med op til 100 kg i ladkassen.

E-Curve gear

Der er 7 gear at vælge i mellem på Babboe E-Curve. Gearsystemet er af mærket Shimano, kendt og anerkendt verden over og monteret på millioner af cykler.

De 7 er udvendige gear - noget der kræver en smule vedligeholdelse fra tid til anden. Men ikke noget der kræver mere tid af jer, end blot at smøre kæden, tandhjulene og gearskifteren med syrefri kædespray når I lige har tiden.

Bemærk at især den danske vinter og vejsaltet kan være hård for alle slags cykler. Så jo mere i forkæler jeres ladcykel med service og kædespray jo længere holder den, jo gladere bliver den – og jo gladere bliver I for den.

Babboe E-Curve ladcykelservice

Samtlige ikke elektriske dele der er monteret på ladcyklen er af kendte mærker. Derfor er det muligt at køre jeres Babboe ladcykel til service hvor som helst i landet. Har cykelmekanikeren en bred nok dør, ja så er chancen for at han/hun kan lave service på ladcyklen næsten som amen i kirken.

Alt det smarte

Babboe har designet, produceret og videreudviklet ladcykler i over 10 år.

Deres største inspirationskilde stammer fra den moderne børnefamilie der hellere vil have røde kinder, og frisk vind i håret, end at investere I en dyr bil nummer 2 eller 1.

Derfor er ladcyklerne proppet med smarte, kompakte og fleksible løsninger der gør livet lidt nemmere.

Jeres Babboe ladcykel er inklusiv:

 • 2x bænke i ladkassen
 • 4x Y seler
 • Forsikringsgodkendt cykellås
 • Batteri
 • Lader
 • 2x forlygter
 • Baglygte
 • Stor rummelig kaleche

Display

Det praktiske LCD display giver jer alle de vigtigste opdateringer:

 • speedometer
 • kilometertæller
 • batteri indikator
 • effektmåler
 • motorniveau

Her kan der tændes og slukkes for den assisterende motoren og vælge niveau.

Anti-tilt

Babboes anti-tilt system gør følelsen af at køre på en 3 hjulet ladcykel lidt sjovere. Det fungerer sådan at når I drejer styret og ladkassen til højre, så tilter det resterende stel vertikalt en smule til højre, altså sadlen og baghjulet.

Det gør at I helt naturligt fordeler vægten mere fordelagtigt, og sikrer et blødere sving, en mere naturlig cykelfølelse og bekræfter føreren i at Babboe er branchens sikreste, mest robuste og stabile ladcykel – det mener vi i hvert fald selv.

Specifikationer

Specifikationer

Type 3-hjuls
Elektrisk Ja
Model Babboe Curve
Antal børn 3-4
Farve på kassen Træfarvet
Subtitel (fancy) Babboe
Motortype GWA - Motor monteret i ladcyklens baghjul
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 374Wh - 11,4 Ah
Samlet mål Længde: 215 cm x Bredde: 88,4 cm x Højde: 110 cm
Kædeskærm Åben kædeskærm
Mål på ladkassen Længde: +/- 82 cm * Bredde: 63 cm * Højde: Højde ved styr 55 cm - højde front 44 cm
Bagagebærer Ja, Babboe Curve-E leveres med et bagagebærer, det er fungerer som holder til batteriet. Maksimal belastning 25 kg.
Dækstørrelse 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 100kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Sikkerhedscertificering SGS sikkerhedstest
Stel Hårdfør stålstel med antislip pulverlakering
Stel størrelse 50"
Stel farve Antracit
Kassemateriale Bøgefinér, presset i buet form for ekstra fasthed og afrundede hjørner for sikkerhed (ingen skarpe hjørner)
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse - monteret på baghjul og forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Shimano 7 trins udvendig bagskifter gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med anekendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.

E-Curve

Både ladkassen og ladcyklens stel har flotte kurver og lever i dén grad op til sit "curve" navn. Den kraftige GWA motor assisterer i 8 trin, og op til 25 km/t. De moderne hydrauliske skivebremser får jer sikkert ned i hastighed igen.

Det flotte design sikrer at I skiller jer ud i trafikken. Og den robuste sammensætning af materialer og dele, sikrer at I kommer sikkert fra A til B.