E-City Babboe

Den hurtige Babboe e-City

Desværre udsolgt
Forventet på lager igen ca. omkring d. 22/07 (med forbehold for ændringer)

Med den flotte Babboe e-City kommer I hurtigt fra A til B. Den kraftige elmotor sørger for at ingen bliver forpustet på vejen. I den praktiske ladkasse er der plads til 2 børn, men med en ekstra bænk bliver der plads til dobbelt så mange.

Ned til: 21.995,00 kr

Info

BABBOE E-CITY FÅS NU MED QUICK-RELEASE SOM STANDARD!

Er I forskellige i højden og er I flere der bruger Babboe'en? Så er det nu blevet endnu nemmere med Quick-Release på sadlen. Så kan I nemt justere højden på sadlen, uden værktøj og meget hurtigt!

Specifikationer

Specifikationer

Motortype GWA - Motor monteret i ladcyklens baghjul
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 374Wh - 11,4 Ah
Samlet mål Længde: 255 cm x Bredde: 65 cm x Højde: 110 cm
Kædeskærm Åben kædeskærm
Mål på ladkassen Længde: +/- 99 cm * Bredde: 64 cm * Højde: 50 cm
Dækstørrelse Schwalbe Big Apple 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 80kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Antracit
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse monteret på baghjul - Shimano rullebremse monteret på forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Shimano 7 trins udvendig bagskifter gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med kendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.

E-City

Med den 2 hjulede Babboe City kommer I hurtigt fra A til B. Den praktiske ladkasse har plads til 2 børn, men med en ekstra bænk bliver der plads til hele 4 børn. Den kraftige GWA motor sikrer, at selvom der er fuldt læs, får ingen sved på panden. Den trin-inddelte motor assisterer op til 25 km/t og den hydrauliske skivebremse på baghjulet, samt tromlebremsen på forhjulet sikrer at I kommer sikkert ned i hastighed igen.

Det slanke "City" design gør at man kan føle sig mere fleksibel i bytrafikken. Ydermere er vindmodstanden minimal, så I kommer hurtigt afsted på Babboe City'en.