City Mountain Babboe

Den topmoderne Babboe City Mountain - toppen af poppen!

OBS! DESVÆRRE UDSOLGT! Brun kasse forventet på lager igen fra ca. d. 15/07 (med forbehold for ændringer) Sort ladkasse ukendt levering. Grå ladkasse 14/8

Den 2-hjulede Babboe City Mountain er vores absolut topmodel indenfor 2-hjulede el-ladcykler! Den kraftige og topmoderne Yamaha centermotor, det flotte strømlinet design og alle de små detaljer gør det en absolut fornøjelse at se og køre på Babboe City Mountain ladcyklen

Ned til: 29.495,00 kr

Specifikationer

Specifikationer

Motortype Yamaha centermotor. Monteret ved pedalerne
Motorstørrelse 250W
Batteritype Lithium-ion polymer batteri
Batteristørrelse 36V 400Wh - 11,0 Ah
Samlet mål Længde: 255 cm x Bredde: 65 cm x Højde: 110 cm
Kædeskærm Åben kædeskærm
Mål på ladkassen Længde: +/- 99 cm * Bredde: 64 cm * Højde: 50 cm
Dækstørrelse Schwalbe Big Apple 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 80kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Antracit
Bremser Tektro Auriga hydraulisk skivebremse - monteret på baghjul og forhjul
Fælg Dobbeltvægs for- og bagkanten af Weinmann
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Enviolo 330 - Trinløs gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med kendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.

City Mountain

Den flotte Babboe City Mountain er udstyret med den innovative og kraftige Yamaha center motor. Motoren er 250W og assisterer i 3 niveauer og op til 25 km/t. Det trinløse Nuvinci gear gør det til en leg at komme op af bakkerne. De hydrauliske skivebremser fra Shimano gør at I kommer sikkert ned ad bakkerne igen. Den praktiske ladkasse har som standard plads til 2 børn. Dog kan den udvides med en ekstra bænk så der er plads til 4 børn i ladkassen.

Når I kører om aftenen lyser de kraftige AXA lygter vejen op, og de kan styres fra displayet på styret. Batteriet har vi gemt i ladkassen, og diverse ledninger er gemt væk i stellet, hvilket gør cyklen strømlinet og meget graciøs.

BABBOE CITY MOUNTAIN FÅS NU MED QUICK-RELEASE SOM STANDARD!

Er I forskellige i højden og er I flere der bruger Babboe'en? Så er det nu blevet endnu nemmere med Quick-Release på sadlen. Så kan I nemt justere højden på sadlen, uden værktøj og meget hurtigt!