Big Babboe

Den stabile 3-hjulet ladcykel

Vores Babboe Big er resultatet af 10 års udvikling, drevet af forældre og ingeniører der vil skabe den perfekte ladcykel til den moderne familie, til en overkommelig pris.

I Babboe Big har I plads til 4 børn og masser af benplads. Cyklen består udelukkende af kvalitetsdele der er nemme og simple at betjene. Med en Babboe Big går I ikke galt byen.

Ned til: 12.495,00 kr

Leveringstid: Desværre udsolgt // Forventet lager igen fra ca. d. 15/07 (med forbehold for ændringer)

Specifikationer

Specifikationer

Samlet mål Længde: 217 cm x Bredde: 88 cm x Højde 110 cm
Kædeskærm Lukket kædeskærm
Mål på ladkassen Længde: 90 cm * Bredde: 58 cm * Højde: 53 cm
Dækstørrelse 26" baghjul og 20" forhjul
Maksimal lasteevne for ladkassen 100kg
Maximal belastning på saddel 100kg
Stel størrelse 50"
Stel farve Sort
Bremser Shimano rullebremse monteret på baghjul - Sturmey Archer tromlebremser monteret på forhjul
Fælg Dobbeltvægget for- og bagkant
Sadelhøjde Højdejusterbar sadel, egnet til personer mellem 1,57 og 1,98 m i højden
Gear Shimano Nexus 7-speed gear
Service og garanti

Service & Garantie

På alle vores Babboe ladcykler er der 5 års garanti på stellet, og 2 års garanti på ikke slid dele. Garantien på de enkelte monteret dele varierer, så husk at læse garantibetingelserne grundigt igennem.

   

Alle Babboe ladcykler er testet

Vi er selv forældre, og vi ved hvor vigtigt det er at sikkerheden er i top. Alle vores ladcykler testes derfor for sikkerhed og holdbarhed af de europæiske testmyndigheder SGS og / eller TÜV

Leverings muligheder

Leverings muligheder

Vælger I at investere i en af de flotte Babboe ladcykler vil den blive leveret lige til døren af en fragtmand - selvfølgelig uden ekstraomkostninger.

Vi samarbejder med kendte og servicemindede fragtselskaber. Fragtselskabet vil tage kontakt til jer inden ladcyklen bliver leveret. Her kan I internt aftale det mest passende tid og sted for leveringen.

Big

Har I 2 eller flere børn og mangler et dagligt transportmiddel til at få jer fra A til B, så led ej længere. Babboe Big er jeres perfekte kompagnon til de daglige pendlerture.

Her kan både være børn, legekammerater og en ekstra indkøbspose. Bestil jeres helt nye Babboe Big ved at klikke jer videre på linket øverst på siden.