Hvilken Babboe ladcykel passer bedst ind i jeres familie?

Hvilken ladcykel passer bedst ind i jeres familie? Hvor mange børn passer i en 3 hjulet? Har I til tider hunden med, eller skal I bruge den til at transportere varer? Skal man vælge en 2 eller 3 hjulet, den elektriske eller almindelige eller Mountain versionen eller standard? Ja, der er rigtig mange spørgsmål der melder sig, når man vil investere i en Babboe ladcykel.

Men når alt kommer til alt, så er spørgsmålet jo; hvilken Babboe ladcykel er den bedste for jer? For til ethvert behov er der en Babboe ladcykel der dækker det! 


Gå direkte til webshoppen >


Skal jeres ladcykel være med el eller ej?

Hvilken ladcykel skal I vælgeHar I planer om at køre længere ture på jeres ladcykel? Har I altid 4 børn med i kassen? Ja så er lidt hjælp en god ting. Hos Babboe anbefaler vi en ladcykel med el.


Husk, en Babboe med el koster kun lidt mere end vores konkurrenter uden el.  Med en elektrisk ladcykel er der sørget for, at I altid har vinden i ryggen og en ekstra hjælpene hånd, hvis bakken skulle blive for stejl eller benene for trætte.


Alle vores Babboe ladcykler findes med elektriske hjælpemotorer, så lige meget hvad jeres behov er, har I mulighed for at få lidt hjælp med på vejen. I kan se meget mere til Babboes elektriske ladcykler her.

 

Skal jeres ladcykel have 2 eller 3 hjul?

2-wiel of 3-wiel Babboe bakfietsEr I til det hurtige og fleksible, så er den 2 hjulede nok lige noget for jer, er I til det rummelige og stabile så er passer en 3 hjulede ladcykel bedre til jeres behov.


Med Babboes ladcykler er der noget for enhver smag. I den 2 hjulede ladcykel er der som standard plads til 2 børn + de daglige indkøbsposer. Der er som standard monteret 1 bænk på de 2 hjulede - men der kan eftermonteres en ekstra bænk, så der i alt bliver plads til 4 små børn.


I den 3 hjulede ladcykel er der lidt mere plads i ladkassen, så der er som standard plads til 4 børn og de daglige indkøb. I kan læse meget mere om forskellene på de 2 slags ladcykler lige her.

 

Hvad kan der være i ladkassen? 

Babboe City Cargo til transport

Ladcyklen er et oplagt transportmiddel til den moderne børnefamilie, men Babboes ladcykler også bruges til meget andet.


I gamle dage var ladcyklen en oplagt måde at transportere varer på, og den klassiske (og dansk designet) Long John kunne let transportere varer frem og tilbage. På samme måde kan vores Babboe Transporter og Cargo ladcykler være et oplagt valg for iværksætteren eller det hurtige bud der gerne vil frem i verden!


Skal I have jeres firbenet venner med på tur så er vores Babboe Dog model helt oplagt. Babboe Dog har en praktisk og stor låge der kan åbnes og fungerer som en landgangsbro til de firbenede venner. I ladkassen er der fastmonteret to store øjer til at spænde hundene fast. I kan læse meget mere om vores praktiske ladcykler lige her.

 

Hvad er forskellen på Babboe Big og Babboe Curve?

forskel Babboe Big og Babboe CurveVores to mest populære modeller er Babboe Big og Curve, men hvad er egentlig forskellen?


Babboe Big er den model Babboe lancerede som deres allerførste ladcykel. Der er rigtig meget historie knyttet til netop denne ladcykel. Den er designet af en gruppe Hollandske forældre, der havde store udfordringer med at finde en perfekt ladcykel til deres familier. I tæt samarbejde med ingeniører, tegnede de Babboe Big - specialdesignet til den moderne børnefamilie.


Selvom at der konstant bliver udvilket på alle vores Babboe modeller, så er Curve modellen en videreudvikling af Babboe Big. Der er blevet lagt vægt på designet, de flotte runde kurver givet ladcyklen et helt specielt look. I er sikre på at blive positivt bemærket i gadebilledet. I kan læse mere om forskellene på Babboe Big og Curve lige her.

 


Ved I allerede hvilken ladcykel der passer til jeres familie?

Bakfiets vergelijken - Welke Babboe bakfiets kies je?I de ovenstående afsnit har I kunnet læse jer klogere på, hvilken Babboe ladcykel der passer til jeres behov.


Men ved I allerede hvilken ladcykel I gerne vil have, kan I blot klikke jer videre til vores webshop på knappen nedenunder.


Her kan I se og sammenligne alle vores ladcykler. Bliver I i tvivl om hvilken model der passer til jeres familie, kan I klikke ind på de bestemte ladcykler og blive klogere på de tekniske detaljer og små finesser. 

Gå direkte til webshoppen>