Hvad skal I have i ladkassen?

Hos Babboe leverer vi ikke kun ladcykler til familier med småbørn og børneinstitutioner. En ladcykel har mange brugsmuligheder. I vores sortiment  findes bl.a. Babboe Dog. Denne ladcykel er specialdesignet til transport af vores firbenede venner. Vi har også en City Cargo med et flot 'flight case' cover. Denne 2 hjulede cargo ladcykel er designet til at komme hurtigt fra A til B med vigtige varer. Vi har også en Babboe Big Transporter der har 3 hjul, hvilket gør transport af varer til en leg. 

Gå til webshoppen >


Ladcykler til familien 

Babboe bakfiets kindervervoer

De 3 hjulede ladcykler er perfekte til at fragte børnene til og fra skole, børnehave eller vuggestue. Så kan I undgå al stresset fra biltransport, trafik og myldretider - tilgengæld får I kvalitetstid sammen med familien og frisk luft i håret.

Som standard kan der være 2 børn i vores 2 hjulet ladcykler, men med en ekstra bænk kan I få plads til hele 4 små børn. I de 3 hjulede ladcykler er der plads til 4 børn og I kan  stadig nemt komme frem og tilbage. 

 


Ladcyklen til hunden

Honden bakfiets - Babboe DogNu kan I køre på eventyr med jeres firbenede venner! Om I skal i skoven eller en tur på stranden, så bliver det meget nemmere med en Babboe Dog. Babboe Dog er den første ladcykel der er udviklet specielt til transport af hunde. Ladcyklen har en praktisk stor kasse og er monteret med øjer til at fastspænde hundene. Med den praktiske sammenklappelige bænk er kassen ikke kun reserveret til de firbenede. Der er også plads til to børn. 


Ladcyklen til transport

Babboe City Cargo transport

Selvom de fleste Babboe ladcykler er designet til transport af børn, har vi også et udvalg af ladcykler til transport af varer. Allerede nu kan vi se virksomheder og offentlige institutioner investere kraftigt i grøn og vedvarende energi. Hvad er mere grønt og vedvarende end en cykel Vores Cargo og Transporter ladcykler er perfekte til at komme hurtigt og fleksibelt igennem byen med masser af varer. 

Babboe Transporter er vores 3 hjulede ladcykel med overdækket og låsbar kasse. Her kan transporteres op til 100kg i den meget rummelige ladboks. Babboe City Cargo er vores 2 hjulede ladcykel til dem der skal hurtigt igennem byen. Den er monteret med den flotte 'flight-case' kasse som er meget robust og kan laste op til 80kg varer. 

Gå til webshop>