test
Navigeren

GPS sporing til cykel

Nyhed! Så er den her endelig: GPS sporing til din cykel! Babboe Buddy GPS

Køb Babboe Buddy GPS her

Cykeltyveri er desværre gået hen og blevet en almindelighed i Danmark. Når man bruger sin cykel hver dag og er afhængig af sin cykel/ladcykel for at få familie logistikken til at gå op - så dur det  ikke med en stjålen cykel.

Babboe Buddy GPS sporing til cykel

Derfor introducerer vi nu den første GPS sporingsenhed til cykler! Uden abonnement eller simkort.

Vi har kaldt den Babboe Buddy GPS.

Babboe Buddy GPS sporing er udviklet af danske ingeniører. Den er speciallavet til at holde batteri i op til 10 år!

GPS sporingssystemer er ikke noget nyt. Vores GPS sporing er det første system uden nogle månedlige gebyrer. Ryst blot GPS’en kraftigt i 20 sekunder - så er den klar til montering. Den sender signaler fra cyklen, til en satellit og derfra videre til jeres smartphone. Nemmere bliver det ikke.

På denne måde kan I altid holde øje med hvor jeres Babboe ladcykel er henne i EU og norden. Hvis I skulle have lyst til at holde øje med andre ting I holder kært, så kan GPS sporingen også gøre det. Med GPS sporing kan I holde et ekstra øje på hvad som helst. Det kan være bilen, motorcyklen, båden, græsslåmaskinen osv.

Se mere til Babboe Buddy GPS her

Vælg mellem 4 forskellige GPS sporingsmåder

 • Live Tracking
  Ved denne indstilling vil jeres cykel blive sporet hvert 15. minut. Bemærk, ved en permanent Live Track indstilling kan man forvente en batterilevetid på ca. 5 uger. Heldigvis er det de færreste der har behovet for at vide hvor deres cykel er hvert 15. minut - så når man ikke længere skal bruge det, slår man bare over på en af de andre indstillinger.
 • Every Movement
  Denne indstilling registerer at cyklen har stået stille i over en time. Den registrerer hvornår cyklen bevæger sig, og hvornår den står stille igen. Batterilevetiden afhænger af brug.
 • Every 24 hours
  Ved denne indstilling sender GPS’en sin position 1 gang i døgnet - ideelt til cyklen der står på gaden, baggården eller i garagen. 
 • Every 7 days
  Denne indstilling er at holde et vågent, men distanceret øje med cyklen. Med denne indstilling er der batteri nok til mange år!

Babboe Buddy GPS tracking er et værktøj til familien som ønsker at holde øje med deres nyindkøbte Babboe ladcykel.

Se mere til Babboe Buddy GPS her