test

Få et dagligt forspring med en el-ladcykel til familien

Det nemme forspring

Det bliver mere og mere populært at udskifte bilerne med det grønnere og sjovere elektriske alternativ – el-ladcyklen.

Måske overvejer I også at lade bilen stå, og investere i en el-ladcykel?

5 fordele ved el-ladcyklen


  1. I får cyklet mere. - DTU Transport har lavet en undersøgelse der viser at familier med el-cykler bruger deres cykel mere.


  2. I kommer længere omkring. - Undersøgelse viser også at elcykel ejere ofte cykler meget længere ture. 


  3. I kommer hurtigere omkring – også i modvind. Der har været en fænomenal udvikling af motor- og batteriteknologi indenfor de sidste 3-5 år. Motoren er meget kraftig og batteriet får jer langt omkring på en opladning.


  4. El-ladcyklen er et sundt og meget billigere alternativ til bilen.


  5. I slipper for at sidde i myldretidstrafikken, og kommer meget hurtigere frem.

Babboe ladcykel - 2 hjulet mini

El-ladcykel lovgivning

Selvom at den kraftige 250W motor kan assistere jer helt op til 25km/t så er el-ladcykler i lovens øje det samme som en almindelig cykel.

Da motoren er assisterende, dvs. kun assisterer jer når I træder rundt i pedalerne, skal I ikke overholde andre regler end de andre cyklister.

Skal I købe en el-ladcykel?

Der findes mange forskellige typer og mærker af el-ladcykler på markedet. Især de sidste par år er der kommet mange nye mærker på markedet.

Så det kan virke som en jungle at finde vej igennem. Når I skal købe en el-ladcykel er det vigtigt at overveje hvad jeres behov er.

  • Hvor langt skal I køre dagligt?

  • Hvad skal I transportere?

  • Hvor meget skal I transportere?

  • Hvad er jeres budget?

Babboe ladcykel - 3 hjulet E-Curve. Rummelig og plads til 4 børn

Korte ture til og fra daginstitutioner kan alle el-ladcykler klare – nogle er mere praktiske end andre, så det kommer an på hvad og hvor meget I skal transportere.

Skal I aflevere børnene, og så videre på arbejde – måske en længere distance hvor der gerne må være lidt fart på? Så er en 2 hjulet ’long-john’ måske er bedst til jeres behov. Dog er de 2hjulet ikke nær så praktiske som de 3 hjulet der kan transportere op til 4 børn uden problemer.

Se mere til de 2 hjulet el-ladcykler her

Har I 2 eller flere børn, og skal bruge jeres el-ladcykel til køre korte ture til daginstitutionen, og bruge den som bil nr. 2? Så er den 3 hjulet el-ladcykel nok bedst til jeres familie. Alle vores 3 hjulet el-ladcykler har som standard plads til 4 børn i ladkassen, og er alle sikkerhedstestet til 100 kg i ladkassen.

Selvom I kun har 2 børn, så er der jo tit en legekammerat der gerne vil med hjem, eller måske skal der handles stort ind på vejen hjem.

Lige meget hvad så har I masser af plads, og masser af stabilitet med en 3 hjulet el-ladcykel.

Se mere til de 3 hjulet el-ladcykler her

Ligesom en bil, vil en el-ladcykel blive en bestandig del af familie-logistikken og når I vælger den rigtige el-ladcykel bliver dagligdagslivet meget nemmere.Babboe ladcykler på tur med familien