Navigeren

Babboe Curve

Vores Babboe Curve har sit navn fra sine runde moderne former. Den stabile 3 hjulet ladcykel har et moderne udseende og den udstyret med mange flotte detaljer. I kassen er der masser af plads til 4 børn og dagligdagens varer. I vores Curve model er der plads til en Maxi-Cosi autostol hvis I skal have de aller mindste med på tur. I det nedstående link har vi samlet de forskellige Babboe Curve modeller, så I kan få et overblik over jeres muligheder. 

Gå til alle Babboe Curve modellerne >

Babboe Curve

Babboe CurveI 2013 fik den første Babboe ladcykel en trendy makeover. Den moderne Babboe Curve er blevet udviklet med hjælp fra Babboe familier verden over. Ud over det opdaterede, moderne og kurvet design af kassen og stellet er de tekniske dele også blevet opdateret.

 

 

Den elektriske Babboe Curve

Babboe Curve-eLigesom alle vores Babboe ladcykel modeller findes Babboe Curve også med en elektrisk motor. Udover de 7 stærke Shimanogear, sidder der også en kraftig 250W GWA motor i baghjulet på den moderne Babboe e-Curve. Med Babboe e-Curve får i også hydrauliske skivebremser på baghjulet, en moderne cykelcomputer der styrer den trin-inddelte motor samt viser hastighed, kørte kilometer, batteri og motor niveau. 

 

Babboe Curve Mountain

Babboe Curve MountainBabboe Curve Mountain lever i den grad på til sit navn. Den moderne og innovative Yamaha Center motor yder med dens placering et kraftigere moment, og det trinløse indvendige Novinci 330 gear gør det til en leg af køre op af de danske bakker. Batteriet er flyttet fra bagagebæreren til under bænken i kassen, hvilket giver ladcyklen et flot strømlinet design. Der er hydrauliske skivebremser hele vejen rundt, AXA led lygter både for og bag der kan tændes og slukkes på kontrolpanelet ved styret, og en flot Yamaha cykelcomputer med triptæller, speedometer og batteri- og motorindikator. 

 

 

Er I interesseret i en Babboe Curve

bakfiets Babboe CurveAlle vores Babboe ladcykler er kun til salg online, enten på Familyrider.dk eller her på Babboe.dk. Dette har vi gjort for at holde priserne nede, og for at moderne børnefamilier kan erhverve en sikker, robost og kvalitets ladcykel til en fair pris. Selvom prisen er under markedspris er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten og derfor er der altid 5 års garanti på Babboe ladcykelstel. Husk at læs vores garantibetingelser grundigt igennem inden køb. 

 

 Se alle Babboe Curve modellerne >