test
Navigeren

Babboe City Limited Edition

Babboe City Limited Edition - Moderne, praktisk & rå!

Babboes elegante design

Babboe City Limited Edition er elladcyklen til den moderne familie. Den stilbevidste familie. Familien der vægter design og kvalitet højt. Familen der kræver det bedste af det bedste og ikke stiller sig tilfreds med anden pladsen. Babboe City Limited er produceret af de bedste og mest robuste materialer på markedet, og designet med sådan finesse at man med garanti ikke vil cykle ubemærket igennem byen.

Babboe Dark Rider opgraderingen

Babboe City Limited Edition er en videreudvikling af vores allerede topmoderne Babboe City Mountain. Ligesom Babboe City Mountain er Limited modellen udstyret med den kraftige Yamaha centermotor der med sine 250W sørger for at I stryger igennem byen uden besvær og uden sved på panden. Den kraftige motor assisterer jer op til 25 km/t og med den innovative force sensor der registrerer hvor hårdt I træder i pedalerne og assisterer herefter, føles motorassistancen helt naturligt.

Ligesom på vores Babboe City Mountain er der på Limited versionen monteret det avancerede Nuvinci 330 indvendige gear der gør det til en leg at komme rundt. Nuvinci gearets trinløse funktion gør at I ikke behøver at vælge gear, men i stedet vælger hvilken belastning I vil cykle med.

På vores nye City Limited Edition kan I dagligt nyde synet af den stilbevidste matte pulverlakering der med dens grå facetter giver ladcyklen et afdæmpet råt look. Den blanksorte ladkasse står i flot kontrast til det matte stel, og det sorte sportsstyr, sadel og display gør City Limited til en ægte Dark Rider.

Babboe Limited Edition

Den elegante Babboe City Limited Bliver desværre kun produceret i 200 eksemplarer verden over, så hvis I skal være en af de stolte ejere, så skal I være hurtig på tasterne.

Babboe udstyrspakken

Selvom at elladcyklen er en Limited Edition går vi selvfølgelig ikke ned på udstyr. Ladcyklen vil blive leveret lige til jeres dør med fragtmand, og den er selvfølgelig klar til at køre på tur når I modtager den. Med i ladcyklen følger der også en stor kaleche der nemt kan rumme 2 børn. Udover dette er der seler til børnene, en behagelig bænk, sikkerhedsgodkendt lås og selvfølgelig batteri, lader og alt hvad I har brug for for at komme ud og trille i det blå.

Babboe City Limited - moderne, praktisk og rå!

Se mere her