Navigeren

Babboe City

Vores Babboe City 2 hjulet ladcykel er den slanke, hurtige og fleksible løsning når der skal transporteres børn, varer eller noget helt tredje hurtigt igennem byen. Grundet det slanke design og de 2 hjul er det muligt at komme længere omkring end på en 3 hjulet ladcykel. Den 2 hjulet Babboe City er hurtigere og mere fleksibel end de 3 hjulet, dog er kassen betydeligt smallere. I vores Babboe City er der som standard plads til 2 børn, dog kan der tilkøbes en ekstra bænk så kassen kan indeholde hele 4 børn. 

Se alle Babboe City modellerne >

Babboe City

Babboe CityEfter at have haft succes med de 3 hjulet ladcykler, lancerede Babboe i 2010 den 2 hjulet Babboe City. Den sporty 2 hjulede ladcykel skulle opfylde behovet fra den travle børnefamilie der enten, skulle cykle mange km om dagen og gerne ville have et transport middel der var i stand til at cykle hurtigere end en konventionel 3 hjulet ladcykel - eller børnefamilien i den tætbefolket by hvor der ikke var meget plads at komme frem på. Takket være det slanke design kan man nemt komme frem i tæt traffik og den minimale vindmodstand gør den optimal til at tilbagelægge lange distancer. Der er plads til 2 børn i kassen, men kan udviddes til 4, og skal I have de aller mindste med på tur, så er der også plads til en Maxi Cosi autostol. 

 

Den elektriske Babboe City

Babboe City bakfietsAlle vores Babboe ladcykler kan findes med og uden el, og vores Babboe City er ingen undtagelse. Med den kraftige 250W GWA motor kan I komme endnu længere omkring, også uden at få sved på panden. Det moderne Lithium-ion batteri kan under de rette omstændigheder tage jer rigtig langt omkring. Med de 8 motor-hjælpeniveauer kan du nemt indstille hvor meget elektrisk hjælp man vil have, på den måde vælger du lige præcis hvor meget medvind I gerne vil have. Den elektriske motor er begrænset til at assistere op til 25km/t og den hjælper jer kun når I også selv træder rundt i pedalerne - så sikkerheden er i orden. 

Babboe City Mountain

Babboe City MountainEr I på udkig efter en 2 hjulet ladcykel, der lige har det ekstra - så er Babboe City Mountain lige noget for jer! Babboe City Mountain er udstyret med den moderne Yamaha Centermotor der med dens midterplacering bedre kan yde moment og giver samtidig ladcyklen en bedre vægtfordeling. Batteriet er flyttet fra bagagebæret til en skjult placering i kassen under bænken. I bagjhulet er der i stedet blevet plads til det moderne og innovative Novinci 330 'stepless' Gear. Samtidig er der monteret hudrauliske skivebremser på begge hjul, AXA led lygter både for og bag der kan tændes og slukkes fra kontrolpanelet på styret. Yamaha kørecomputeren har triptæller, batteriindikator, motor trin-indeling og speedometer.

 

Er I interesseret i en Babboe City 

Bakfiets Babboe CityAlle vores Babboe ladcykler kan kun købes online, enten på Familyrider.dk eller her på Babboe.dk. Dette har vi gjort for at holde vores priser nede, og for at give børnefamilier mulighed for at erhverve sig en moderne, robust og sikker ladcykel til en fair pris. Selvom prisen er under markedspris er vi  ikke gået på kompromis med kvaliteten - derfor tilbyder vi 5 års garanti på alle vores ladcyklers stel. Husk og læs alle garantibetingelser grundigt igennem inden køb. 

 

Babboe City ladcyklen

Er I blevet interesseret i vores 2 hjulet Babboe City men vil gerne prøve den inden I køber? Så kig forbi et af vores showrooms. Vi har showrooms rundt om i hele Danmark. 

Se alle Babboe City modellerne >