Navigeren

Babboe Big el ladcykel

Babboe Big er den første ladcykel der så dagens lys fra Babboes fabrikker. Den er resultatet er mange års research, og tæt udviklingsarbejde med 100vis af forældre og en gruppe ambitiøse ingeniører. De var dedikeret til at udvikle den perfekte ladcykel til børnefamilier der samtidig var til at betale. Den robuste ladcykels 3 hjul, gør plads til hele 4 børn i kassen og giver fantastisk stabilitet. Takket være de praktiske foldebænke har I også rigtig god plads når der ikke er børn i kassen - perfekt til en tur i det lokale byggemarked eller andet.

Se mere om Babboe Big modellen >

Babboe Big

Babboe Big I 2007 så den første Babboe ladcykel dagens lys. To år før begyndte Babboes forældre at arbejde med et ingeniørfirma for at udvikle en praktisk og pris overkommelig ladcykel. Resultatet: Babboe Big. Stabil, hårdfør og frem for alt; meget praktisk. Med Babboe Big løser I mange logistiske problemer på én gang. I kan nemt køre med 4 børn og endda samtidig have plads til dagligvarer!

 Den elektriske Babboe Big

Babboe Big - picknick

Da batteri- og elmotorteknologien var ved at være på plads kunne Babboe ikke holde sig tilbage længere og den elektriske Babboe e-Big så dagens lys. Den motoriseret Babboe e-Big er et fantastisk alternativ til bilen, og det er en befriende følelse altid at have medvind! Med den elektriske motor på Babboe e-Big kan I køre længere afstande uden nogen problemer. Selv med en ladkasse fuld af børn og varer er ladcyklen let som en fjer at køre. 

 Sådan køber I en Babboe 

Babboe Big - Uitje

Vores Babboe ladcykler er udelukkende til salg online - det er nemlig sådan at vi holder priserne nede og kan tilbyde jer en kvalitets (el) ladcykel til langt under markedspris. Har vi vakt jeres interesse, så læs mere om Babboe Big og e-Big ved at følge linket nedenunder.

 

 

 

Se alle Babboe Big modellerne >