test
Navigeren

6 gode ladcykel-råd

Fordelene ved at være ladcykel-ejer er til at få øje på, og jeres Babboe bliver hurtigt jeres fortrukne transportmiddel til de små ture frem og tilbage, og bliver snart helt uundværlig.


Her følger 6 gode ladcykel-råd, så I får mest muligt glæde af jeres Babboe.

 1. Vedligeholdelse


  Selvom jeres Babboe er af højeste ladcykel kvalitet, så skal I alligevel huske at pleje den. Sørg for at være på forkant med serviceeftersyn, og vær bl.a. gavmild med den syrefri kædespray mm.. Så bliver I også ekstra glade for jeres Babboe.

 2. Dæktryk


  Et simpelt, men genialt trick. Sørg for at der altid er det korrekte lufttryk i dækkene. Det er har stor betydning for køreoplevelsen og for motor/batteri-rækkevidden. Et godt råd er at kontrollere lufttryk 4 gange om året.

 3. Opbevaring


  Selvom jeres Babboe er designet til det danske vind og vejr, så har vi alle bedst af at overnatte tørt og godt. Så hvis jeres Babboe skal overnatte udenfor, er en regngarage måske at foretrække. Husk også at opbevare batteriet indendørs.

 4. Sikkerheden


  Selvom at sikkerheden er helt i top med en Babboe, så kan man aldrig garantere de andre bilisters kørsel. Derfor anbefaler vi at I altid kører med cykelhjelm - også de voksne. Statistikken er ikke til at tage fejl af, så der er ingen undskyldninger.

 5. Træd til


  Alle vores Babboe el-ladcykler er udstyret med en kraftig 250W motor og 36V batteri, og kan køre jer rigtig langt på tur - og hvis I selv hjælper lidt til i pedalerne, kan I komme endnu længere!

 6. Forsikring


  Når I har modtaget jeres nye Babboe er det vigtig I samtidig kontakter jeres forsikringsselskab. Det kan nemlig være nødvendigt at oprette en udvidet cykelforsikring til jeres Babboe.

Læs mange flere gode elladcykel-råd i det store Babboe Infohæfte. Fordelene ved at være ladcykel-ejer er til at få øje på, og I kan se meget mere til alle ladcyklerne i linket nedenunder

Se alle ladcyklerne

Download Babboe Infohæftet