Ladcykel med 2 og 3 hjul

Vi har et stort udvalg af Babboe ladcykler. Det er vigtigt at vælge rigtigt første gang. Ladcyklerne og el-ladcyklerne opfylder hver et forskelligt behov hos den moderne børnefamilie. Når I beslutter jer for at investere i en ladcykel, er det første valg: valget mellem en 2 hjulet og en 3 hjulet ladcykel.


Prioriterer I fart og flexibiltet frem for rummelighed og stabiliet, vil en 2 hjulet ladcykel opfylde jeres behov bedst. Prioriterer I stabilitet og rummelig højere end fart og fleksibilitet, vil en 3 hjulet ladcykel passe bedst ind i jeres familie. Har I allerede har bestemt jer for, hvad der ville passe bedst ind i familien, kan I klikke jer videre til oversigten over ladcykler og el-ladcykler på linket herunder.


Er I stadig i tvivl, kan I læse jer klogere på forskellene og lighederne på 2 og 3 hjulede ladcykler herunder.

Gå til webshoppen >


2 hjulet ladcykler 

Babboe City

I vores Babboe E-City er der som standard plads til to børn, samt de daglige indkøb. Teknisk, er der ikke stor forskel på at cykle på en Babboe City og en helt almindelig cykel. Så snart at man vender sig til forhjulets placering, er det rigtig nemt.


Har I brug for mere siddeplads i jeres 2 hjulede ladcykel, kan der tilkøbes en ekstra bænk, så der er plads til 4 små børn i ladkassen. Dog er vores Babboe City ikke designet til 4 børn, og hvis behovet for transport af 4 børn ofte opstår, skal I  overveje en trehjulet ladcykel i stedet for.


I kan se fordelene ved en 2 hjulet ladcykel og el-ladykel nedenfor eller klikke ind på vores 2-hjulede ladcykler i webshoppen og se specifikationerne der. 

 

  • Standard udstyret til 2 børn 
  • Plads til Maxi Cosi børnesæde
  • Kan udvides til at kunne laste 4 børn
  • Cykler ligesom en almindelig cykel
  • Velegnet til at cykle lange distancer på 
  • Fås med elektrisk hjælpemotor

 

3 hjulet ladcykler

Babboe Curve I vores 3 hjulede ladcykler som Babboe Big og Babboe Curve kan I tage op til 4 børn med på jere ture, og stadig have plads til dagligvarer.


Takket være de 3 hjul, er ladcyklen ekstremt stabil og selv med fire børn i ladkassen, er det intet problem at køre på den 3 hjulede ladcykel.


I vores Babboe Curve model kan I også have de mindste i familien med på tur da der er plads til at montere en Maxi Cosi børnestol. Læs mere om vores 3 hjulede ladcykler ved at klikke videre til webshoppen. Her kan I læse mere om de konkrete specifikationer ved hver ladcykel. 

  • Plads til fire børn i ladkassen 
  • De 3 hjul giver ekstra stabilitet 
  • Masser af plads 
  • Fås også med elektrisk hjælpemotor 

 

Prøv en Babboe ladcykel

Er I i tvivl om, hvilken ladcykel der passer til netop jeres familie og behov? Det er en stor beslutning, når man vælger familieforøgelse i form af en ladcykel. Det er vigtig at vælge rigtigt. Hos Babboe har I mulighed for at komme forbi en af vores 4 showrooms, placeret rundt in Danmark.


Vi har showrooms i Aarhus, Odense, Slangerup og Vallensbæk. Så har I lyst til at prøvekøre en Babboe ladcykel, inden I endeligt beslutter jer for hvilken model det skal være, så ring og aftal en tid ved en af vores showrooms.


Er I allerede afklaret, om hvilken Babboe model der passer bedst ind I jeres familie, så kan I klikke jer videre til vores webshop på linket nedenunder. 

Gå til webshoppen >


Førstehåndsindtrykket 

Er I ikke helt sikre på hvilken Babboe model der passer til jer, så kan I klikke på videoerne herunder, og blive klogere på hvordan et liv med en 2 eller 3 hjulet ladcykel kunne være.


Videoerne er lavet af vores Hollandske kollegaer og derfor taler de desværre ikke Dansk. Desværre er kulturen for cykelhjelme ikke den samme som i Danmark - hos Babboe Danmark anbefaler vi på det kraftigste at alle - både børn og voksne - bærer cykelhjelm når der cykles.