test
Navigeren

De 10 fordele ved en Babboe

1.

Hvordan det startede:
af forældre til forældre

Geschiedenis Babboe

Ideen bag Babboe opstod da en gruppe forældre i 2005 ledte efter en god og prisvenlig ladcykel. De ladcykler der var tilgængelige på markedet på det tidspunkt, var alle meget dyre og forældrene ledte forgæves. I stedet for at give op, slog forældrene sig sammen med et ingeniørfirma og lavede en plan for at udvikle en ladcykel, der passede til deres behov og der samtidig var til at betale. To år senere blev Babboes første ladcykel lanceret på markedet - Babboe Big. En robust, 3 hjulet ladcyke, der opfylder alle krav fra Babboes forældre, og begyndelsen på en blomstrende virksomhed og i marts 2017 fejrede vi Babboes 10 års fødselsdag.

2.

Det siger kunderne

Babboe ouders

Det er de unge forældre, der inspirerer os til at fortsætte med at udvikle nye produkter og forbedre vores nuværende ladcykler og tilbehør. Hvordan kan vi gøre vores produkter endnu mere bekvemme, sjove og sikre? Dette spørgsmål stiller vi ofte andre forældre når vi udvikler nye leveringscykler og tilbehør.

Har I tips eller tricks, ris eller ros? Vi vil rigtig gerne høre fra jer! Vores motto er trods alt "af forældre, for forældre!"

3.

Den bedste pris og kvalitet

Kwaliteit Babboe bakfiets

Du kan kun købe vores Babboe ladcykler online. Vi har valgt dette online koncept for at holde vores priser nede. I får jeres Babboe ladcykel leveret med en fragtmand der leverer lige til døren. Jeres ladcykel er 100% samlet når i modtager den, og det eneste I skal er at pakke den ud af den store papkasse. 

4.

Testet for sikkerhed og holdbarhed

Veiligheid Babboe bakfiets

Vi selv er forældre her hos Babboe, og ved hvad unge forældre synes er vigtigt. At jeres børn og I kan føle sig sikre. Derfor er Babboe-ladcyklerne blevet testet for sikkerhed og holdbarhed af de anerkendte internationale testmyndigheder SGS og TÜV. Ud over den højeste sikkerhed har vi også tænkt praktik og brugervenlighed ind i Babboe konceptet til fordel for både børn og voksne. 

5.

Service - lige hvor det passer jer

Babboe service aan huis

For at holde jeres Babboe ladcykel helt i tip top stand er det vigtigt at sende den til service engang i mellem. Når ladcyklen er er 2 mdr. gammel er det tid til dens første service. Dette service kan tilkøbes hos os. Vi sender en servicemekaniker ud til jer og servicerer jeres Babboe. Alternativt kan I også få en lokal servicemand/butik til at udføre eftersynet. Husk at det er et krav fra Babboe at jeres ladcykel får det første 2 måneders service.

6.

Masser af tilbehør

Bakfiets accessoires

Babboe tilbyder et stort sortiment af ladcykler, tilbehør og dele. 2-hjulet eller 3-hjulet, specialdesignet til børn eller transport af varer, solsejl, hynder, regnslag, kalecher, klistermærker - der er rigtig meget at vælge mellem.

7.

Sikker betaling

Veilig betalen

På Babboe.dk betaler du i vores sikre online miljø. For jeres sikkerhed, og for at holde vores priser helt i bund har vi valgt kun at modtage Dankort på Babboe.dk. Har du ikke Dankort eller ønskes betaling med EAN nummer kontakt os venligst. 

 

8.

5 års garanti

Bakfiets 5 jaar garantie

Alle Babboe ladcykler bliver leveret med 5 års garanti på stellet. På andre, ikke slid-dele er der 2 års garanti. Sørg for at læse garantibetingelserne grundigt igennem inden I bestiller jeres ladcykel. 

9.

Institutionsladcyklen

Partners Babboe Bakfiets

Glæd både børn og voksne med 1 eller flere Babboe ladcykler til jeres institution. Vi har stor erfaring med at levere ladcykler til landets daginstitutioner og dagplejere. Kontakt os gerne hvis I er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for en ladcykel til jeres institution eller dagpleje.

10.

Kom forbi og prøv en ladcykel

Selvom de fleste køber deres Babboe online, har vi showrooms og samarbejdspartnere rundt omkring i hele Danmark. Så I er aldrig langt fra at kunne tage en prøvetur på en Babboe. Så kig forbi en af vores showrooms, der er altid varm kaffe på kanden, og vi samarbejder kun med flinke og søde mennesker der er eksperter indenfor Babboe ladcykler.